marți, 4 decembrie 2007

De ce TREBUIE?

Nu vreau sa mai accept verbul trebuie...Pentru ca m-am saturat de trebuie sa inveti,faci curat,sa te incadrezi unor tipare,sa porti cutare lucru doar pentru ca e la moda si sa nu porti altceva pentru ca e out of trend.Nu mai vreau trebuie.
Scoala e primu loc unde trebuie guverneaza mintile unor copii nevinovati din cauza unor profesori debili!Dar ca si cum asta n-ar fi suficient  trebuie  mai exista si acasa si cu prietenii si peste tot!Voi inlocui trebuie  cu numai daca vreau !
Asa ca ma voi duce la scoala ,voi invata ,scrie,whatever numai daca voi vrea!Cu toate k mergand pe firu acesta as ajunge iar la problema cu trebuie... Voi ajunge sa spun  trebuie  sa si trec
hmm... dar nu stiu cat voi pune in practica din ce scriu dar uneori mai simti nevoia si sa visezi...
O viata fara  trebuie ar fi prea frumosa ....

2 comentarii:

  1. Hm...TREBUIE. Si eu detest cuvantul asta; aici mi-ai atins coarda sensibila. Destest cuvantul asta din toata inima mea, am ajuns sa mi se faca scarba la simpla lui rostire si nu din motivele tale, ci din simplul motiv ca acest verb mi-a facut mai mult rau decat orice altceva pe pamant. Pentru ca, in societatea asta de doi bani, TREBUIE sa renunti la sentimente, atunci cand ceilalti au nevoie de tine... si eu sper la ziua in care trebuie va fi scos din dictionar

    RăspundețiȘtergere
  2. propozitiile ar fi corecte numai daca dupa acel "trebuie" ar urma un motiv.exemplu:"trebuie sa trec daca vreau ca la vara sa nu stau cu nasu in carti".Si totusi, trebuie este urmat de lucruri care le facem pentru noi."Trebuie sa fac curat" ,altfel o sa ajunga un haloimas la mine in camera care nici mie nu o sa imi convina.

    RăspundețiȘtergere

tu ce zici?