miercuri, 2 iulie 2008

Despre Critical Mass

Inca gasesc searchuri cu critical mass in google analytics.Am hotarat sa nu mai postez nimic legat de critical mass,nu mai particip si nu ma mai implic in nimic ce are legatura cu critical mass.


Acest post il scriu pentru cei care ,asa cum spuneam si mai sus ,dau searchuri legate de critical mass si ajung la mine pe blog.

In primu rand: Critical mass nu mai este critical mass;adica inca este o plimbare care are loc o data pe luna insa lucrurile nu sunt asa cum ar trebui sa fie.Dupa parerea mea a aparut tendinta unora sau altora de a fi lideri si de a conduce miscarea.Totodata multi dintre participanti nici nu stiu care este de fapt ideea de critical mass si oricat ar fi incercat anumite persoane sa`i faca pe altii sa inteleaga,acestia din urma sunt pur si simplu ignoranti.

Un alt lucru cu care eu nu sunt de acord este faptul ca se anunta politia inainte ;politia isi da acordul si tot cu politia se stabileste in prealabil si traseul.Mi se pare o prostie.E dreptul oricui sa se plimbe pe bicicleta,sa vina la manifestari de genul acesta fara sa fie stresat de "oamenii legii"CM nu are ca scop blocarea traficului ,critical mass nu polueaza ,nu deranjeaza pe nimeni.Si cu toate astea masini de politie veneau "intamplator" la aceste plimbari.Daca la inceput afirmau ca sunt acolo pentru a proteja biciclistii acum s`a ajuns la intelegeri cu ei privind data ,ora si traseul care urmeaza sa fie parcurs.

In concluzie ,nici nu mai stiu ce sa zic...Parerile sunt impartite...Fiind blogul meu personal am preferat sa`mi spun parerea aici,cam tarziu ce`i drept.

Un comentariu:

  1. nu renunta. adica nu trebuie sa fii lider, dar pastreaza ideea blogului si UNLOCK mintile oamenilor care vin noi si poate schimbi ceva

    RăspundețiȘtergere

tu ce zici?