miercuri, 19 septembrie 2012

Agentia imobiliara FLORES MIRUNA

Pentru ca pe bloguri personale oamenii isi spun bucuriile si supararile, am si eu o scurta poveste care cuprinde experienta mea "de proba" intr-o agentie imobiliara. Inca de cand am inceput verificarile bazelor de date cu proprietari, am constatat c a domnul Florescu(sunt ironica atunci cand spun domnul) a avut foarte multe secretare angajate(dupa multiplele tipuri de caligrafie). Curand am aflat ca in agentie mai lucreaza nevasta cat si fiul acestuia, la care "sefu' " isi permite sa tipe ca un descreierat. Asta nu ma privea pe mine chiar deloc, pana cand domnul Florescu si-a permis in aceasta dimineata sa tipe la mine si sa ma jigneasca. Desigur, i-am explicat ca nu mi se pare deloc profesional sa aibe o asemenea atitudine fata de mine, lucru pe care omul pur si simplu nu poate sa-l conceapa, crezandu-se Dumnezeu pe pamat sau ceva... Ca sa scurtez povestea, am decis sa plec din agentie, nu inainte ca acest specimen sa ma bruscheze si sa ma dea afara din birou, sub ochii tanarului invatacel care ii poarta numele(Florin Florescu tatal si fiul). Cu flacaul nu aveam nimic,desi este de o ingamfare aparte, insa mi se pare de prost gust sa stai ca un papagal si sa ranjesti pe sub mustatile de fecior, in timp ce taica-su bruscheaza o fata de 22 de ani si o impinge afara pe usa. Mentionez ca nu am apucat nici sa-mi strang lucrurile, noroc ca mi-am recuperat stickul meu personal de internet pe care l-am adus la birou in interes de serviciu si pe care tanarul Florin il lua acasa pentru a-l folosi sa stea pe facebook, sau ceva...Speriata de furia acestui individ care m-a invinetit pe bratul drept, am iesit pe scara de bloc, iar el dupa mine. Am coborat in graba nu inainte de a-i spune ca voi avea grija sa ii fac o reclama deosebita atat lui cat si agentiei. AGENTIA despre care vorbesc se cheama acum FLORES, desi discursul de la telefon cu clientii nu mentiona acest nume, trebuia sa ma prezint din partea agentiei MIRUNA, iar adresa este in Bulevardul Magheru.

10 comentarii:

  1. Daca ai mana vanata poti sa faci o vizita la IML sa-ti scoti certificat si sa-i faci o bucurie de reclamatie la Politie.

    RăspundețiȘtergere
  2. si nu crezi ca ar fi cazul sa faci si o reclamatie undeva? mai ales ca e posibil sa cunosti situatia de acolo care nu poate fi 100% legala

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oau, nu-mi vine sa cred..nu stiu daca sa rad sau sa plang :(. Si eu am fost in "perioada de proba" la inegalabila Agentie Imobiliara Flores si am plecat de acolo in a 2 a zi de proba, intrucat acel mediu de lucru nu este prielnic nici macar unui animal, daramite unui om. Ca sa vezi si eu am plecat cu vanatai pe picior, lovindu-ma tot de marginea biroului :)) mi-am facut si poze:)), da macar am scapat si nu am foat imbrancita :(. Cei doi n-au respect fata de persoanele de sex feminin, le trateaza in cel mai urat mod cu putinta, cu tipete si vorbe care nu isi au locul (Domnul Florescu urla la fisu de fata cu mine asa ca ce pretentie sa am eu sa se comporte frumos cu mine).
    In 2 zile am vazut si am auzit mult prea multe si nu-mi puteam imagina ca mai exista si oameni de acest fel.
    In concluzie, anuntul pt MAGNIFICUL post de secretara la minunata Agentie Flores sau Miruna ca nici numai stiu, poate de fapt era Bianca sau Irina :)) este in continuare de actualitate, domnul Florescu va primeste cu bratele deschise, va tine intr-o perioada de proba de 5 zile, pana ii faceti toata treab si sunati de va vine rau, plecati de acolo cu durere de cap, tipa la voi, va spune ca nu va faceti treaba cum trebuie ca va bateti joc, dupa care exista 2 variante: ori plecati voi singurele mai bine de bunavoie si nesilite de nimeni :)), ori va da el afara dupa ce ii faceti toata treaba pt ca pur si simplu o sa se plictiseasca de voi si fie vorba intre noi, fiind o afacere de familie nu cred ca ii convine sa aibe angajati, sau sa plateasca salariu unor persoane straine. Cred ca in aceasta situatie se potriveste zicala: "Bine ai venit!...Rau ai nimerit!" :)).
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. Agentia imobiliara face cumva si traduceri?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu fac traduceri, ba chiar nu vor sa lucreze cu straini, nu de alta, dar nimeni din biroul ala nu stia engleza.

    RăspundețiȘtergere
  7. Super informatiile.
    Trebuia sa merg ptr. interviu, cu siguranta nu ma mai duc!
    Merci!

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow!! Si eu ar trebui sa merg la interviu maine, dar.... se pare ca m-am razgandit!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu trebuia sa ma duc astazi la interviu, l-am sunat.. la telefon parea ok.. dar cand i-am spus daca pot sa ajung maine... a ridicat putin tonul si mi-a spus ca nu se poate.. apoi mi-a spus ca ma asteapta astazi si mi-a inchis telefonul in nas :)) nici eu nu ma mai duc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Este de groaza acest "om". Ar trebui sa te duci cu politia peste el sa vedem atunci ce o sa mai zica si cu garda financiara ca sigur nu are nici un act valid sau licenta. IN ORICE CAZ NU VA DUCETI LA ACEST INDIVID CA PLECATI ORI INVINETITE ORI BATUTE ;).

    RăspundețiȘtergere

tu ce zici?